Om oss

Cykelverkstan startades 1958 av Lennart Magnusson i Trelleborg. Det började som en liten verkstad men har med åren växt och 1970 köpte Olof Gustafsson in sig i företaget och Biker Supply House föddes. 1995 drog sig Lennart tillbaka och hans son Lukas tog över hans del i företaget. Idag är vi 8 anställda.

50Drivkraften i företaget har alltid varit passionen för cykling. Lennart är gammal tävlingscyklist och Olof arbetade tidigare med tillverkning av cyklar. Vi och alla våra anställda jobbar till 100 % för våra kunder och erbjuder dig hög kvalité på både service och på alla våra produkter. Hos oss kan du få hjälp med allt från en punktering och ett hjälmköp till en viktig investering av en specialcykel. Vi har tusentals märkesprodukter och cykelkomponenter och vår butik har idag en yta på över 1500 kvm och verkstaden är lika stor.

Hos oss kan du också konfigurera din cykel efter de behov du har. Budget, sittställning, användningsändamål och dina favoritkomponenter – sätt ihop din egen drömcykel på surfplattor eller stora skärmar. Din cykel kommer då att byggas för hand i vår egen verkstad.

Vi samarbetar i dagsläget med swedenoffroad.se och leverar cyklar till deras verksamhet. Samarbetet har ägt rum i över fem år och vi är glada att det fortsätter än idag. Du kan hyra både vanliga men även sportigare varianter och mountainbikes av våra cyklar. Med dessa kan du åka off-road i backe, terräng eller bara ta en trevlig cykeltur.

Du kan läsa mer om våra cyklar. Bland annat på bloggen och hemsidan valkladdman.se kan du läsa mer om vilken cykel en riktig gentleman ska ha. Givetvis hittar du de olika varianterna hos oss.

Vi finns för dig och din cykel!